Сокальська ЗШ І-ІІІст. №2Неділя, 19.05.2024, 05:24

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 285

Статистика

Головна » 2014 » Грудень » 24 » Добрі справи руками дітей
13:47
Добрі справи руками дітей

   

        Зима.Грудень. Улюбленими святами дітей і дорослих є свято Миколая, Різдва Христового.Усі чекають подарунків, якогось дива. Особливо цього року! Дива чекають усі: миру в Україні і повернення військових додому живими й здоровими.

    Як приємно, що цього року учні нашої школи просили у Миколая здоров’я та подарунків не тільки для себе і своєї родини , а і для воїнів АТО.

     Коли нам запропонували волонтери (Кукла І.В.) долучитися до акції «Напиши листа воїну» і допомгти зібрати продукти харчування для військових, наші діти одразу ж відгукнулися.

    Спершу почали збір продуктів ( сушки, горіхів , меду , варення, капусти, сала, печива, цукерків тощо) та теплих речей учні 4-их класів з допомогою класних керівників Булки Наталі Рішардівни та Чайковсьокої Софії Михайлівни.

   Потім до  акції долучилися і учні інших класів разом із своїми класними керівнками. З яким захопленням та любов’ю діти писали листи і малювали малюнки нашим солдатам! А дівчата 7-их класів подарували теплі шарфи , які зв’язали на уроках трудового навчання із вчителем Левицькою Ольгою Андріївною.

    Старанно , з трепетом та любов’ю старшокласники пакували коробки, вкладали у пакунки образочки, обереги. На кожній коробці малювали сердечка, державну символіку , робили надписи: «Слава Україні!» , «Героям слава!», «Ви – герої!».

    На  малюнках діти писали свої телефони. І як приємно були здивовані згодом , коли , отримавши подарунки, до дітей телефонували солдати і дякували за підтримку і любов. 

    Це не перша акція , у якій беруть участь наші учні. Розпочалося це 1 вересня 2014 року , коли актив школи разом з вчителями та батьками підтримали акцію « Перше вересня без квітів». Зібрані кошти  лідери учнівського самоврядування передали на лікування нашого випускника 

( тяжко  пораненого на Сході), Пірка Романа.

     Потім були благодійні ярмарки , акції пластунів школи «Допоможи воїну АТО», зібрані кошти з яких  теж передали на лікування пораненого.

    А для дітей з обмеженими можливостями та дітей – переселенців зі Сходу учні школи зібрали м’які іграшки  . Пластуни , підготувавши Свято Миколая, презентували їм ці іграшки, свою любов, щирість і святковий настрій.

    Думаю , що на цьому добрі справи наших учнів не закінчаться , бо «справжнє милосердя – це бажання приносити користь іншим людям, не думаючи про винагороду».

   Заступник директора Сокальського НВК «ЗШ І – ІІІ ст. №2 – ліцей» Мигасюк Галина Мирославівна

Переглядів: 727 | Додав: IGROK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук

Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz