Сокальська ЗШ І-ІІІст. №2Субота, 27.04.2024, 02:07

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 284

Статистика

Головна » 2012 » Жовтень » 29 » "Відкриття пластового року"
18:39
"Відкриття пластового року"

      


       23  вересня у стінах нашої школи відбулось "Відкриття пластового року". Двадцять вісім пластунів Сокальської станиці та Двірцівської СШ урочисто зібралися, щоб поділитися враженнями від літнього таборового життя та просто цікаво провести час.

     Урочисте дійство проводили керівники Пластової організації Матвіїв Г.О., Матвіїв Є.М., також були присутні Бубела Т.В., Руда О.І.

  На відкритті пластунам вручали  відзнаки свого куреня, так вони ставали курінними пластунами. Також на святі були присутні і найменші гості – Бубела Юліан та Руда Оленка, які гордовито стояли між пластунами та голосно співали гімн Пласту (діткам всього 3-5 років).  Їм вручили трилисту лілею, емблему  пластунів в усьому світі, яку дехто з них приклеїв на шафку дитячого садочка, а дехто на своє ліжечко.

    Найцікавішим на відкритті виявився відеоролик та презентації про літні пригоди у пластових таборах . Стемковський Богдан представив аматорське відео "Вовча школа" («Легенда , що оживає») про життя у «вовчому» таборі, який знаходився у селі Тустань (Карпати). Демидонт Ірина та Ямова Поліна підготували презентацію «Таборове життя «Етноколеса»  про відпочинок у селі Космач Івано-Франківської області . Оригінально представили свої пригоди у таборах Гануляк Любомир, Фінів Богдан, Мигасюк Роман, Кашуба Надія, Шутяк Юлія. Також своїми враженнями від літнього відпочинку поділився кожен охочий.

     На запитання про враження від побаченого діти відповідали: "Нам цікаво було дізнатися про українські традиції та традиції інших народів,про  які говорилося на таборах, та про життя інших пластунів з української діаспори». А на питання до пластунів, які не були у таборах : «Чи хотіли б ви побувати у пластовому таборі ?», вони відповідали:  « Ми хочемо також відчути смак цієї пригоди" .

    Подруга Галя додала і свої коментарі: "З однієї сторони сумно, тому що закінчилось таборове літо, але з іншої – це нова сходинка у досягненні поставленої мети."

     А  на кінець свята пластуни організували солодкий стіл та дискотеку "Український відрив".

                                         Ільницька Наталія, уч.9-Б кл, член гуртка      «Юний журналіст»

 

Переглядів: 965 | Додав: IGROK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук

Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz