Сокальська ЗШ І-ІІІст. №2Четвер, 25.04.2024, 03:01

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 284

Статистика

Головна » 2015 » Квітень » 1 » Вітаємо!
14:36
Вітаємо!

         Кращого лідера Ільницьку Наталію, яка перемогла у районному конкурсі "Лідер 2015".

 Лідер року - 2015

Лідерство – це перш за все внутрішній стан, а потім дія. Саме це гасло звучало 27 березня під час конкурсу «Лідер року - 2015». Учасниками конкурсу були лідери  шкіл району: Жеребецька Неля, Коляда Ольга, Ільницька Наталія, Мулявко Соломія, Ющак Юлія,Ільницька Катерина,Шевчук Наталія, Пацула Анастасія,

Усіх конкурсантів гостинно прийняла Сокальська спеціалізована школа № 3. Компетентне і поважне журі намагалося об’єктивно оцінювати усіх учасників. Упродовж усього вечора ведучі , учні Сокальської гімназії ім. О.Романіва , Пакулець Андрій та Базилевич Юлія створювали неймовірну теплу та по-домашньому приємну атмосферу. Та все ж конкурс є конкур.

Головним завданням для лідерів перед конкурсом було написання твору  «Герої рідного краю». За всіма критеріями судді відібрали 10 кращих учасників. Теми проектних робіт визначили шляхом жеребкування. Конкурсанти   презентували ці роботи безпосередньо перед суддями. Найоригінальнішою і найвразливішою була робота учениці Сокальської гімназії «Свіча не згасне».

   Дуже цікаво і оригінально  конкурсрозпочав Дак Павло (учень 9 класу Сокальського НВК «ЗШ І-ІІІ ст№2-ліцей») виконанням  на саксофоні гімну України , який хором підхопили усі учасники та гості заходу. Першим конкурсом було творче представлення «Я- лідер. Я – творча особистість». Учасники презентували свої таланти по-різному: співали, декламували,танцювали, проявляли акторську майстерність. А з яким захопленням дівчатка спостерігали за виконанням бойового гопака у виконанні учасника з Великих Мостів! У перервах між конкурсами для гостей та конкурсантів співала Ничай Тетяна, учениця Жвирківської ЗШ. Дуже цікавим і різноплановим  був останній конкурс -  відеоролик «Моя школа», де учні повинні були показати життя своєї альма-матер. Цікавими і неповторними були роботи учнів Сокальського НВК «ЗШ І-ІІІ ст№2-ліцей»,

Сокальського НВК «ЗШ І-ІІІ ст. №4-ліцей»,Сокальської ЗШ №5, Сокальської СЗШ №3, Великомостівського НВК.

У конкурсі не було переможців та переможених. Усі учасники є по-своєму цікавими, оригінальними, із власною точкою зору на життя, на історичні процеси. Вони є переможцями різноманітних конкурсів, олімпіадта  лідерами у своїх шкільних колективах.

Усі учасники були нагороджені грамотами та призами. А лідером року журі визначило Ільницьку Наталію,  ученицю 11 класу Сокальського НВК «ЗШ І – ІІІ ст. № 2 - ліцей».

Стемковський Богдан, учень 10 класу Сокальського НВК «ЗШ І-ІІІ ст№2-ліцей», голова районного учнівського самоврядування

Переглядів: 708 | Додав: IGROK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz