Сокальська ЗШ І-ІІІст. №2Четвер, 25.04.2024, 12:04

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 284

Статистика

Головна » 2015 » Лютий » 25 » Нацонально-патріотичне виховання у школі
15:06
Нацонально-патріотичне виховання у школі

День Соборності України

       22 січня у нашій школі учні та вчителі  відзначали День Соборності України. Зранку по шкільному радіо прочитали Молитву за Україну, потім усі дружно виконували Гімн України. А на перерві юні журналісти провели радіожурнал «Свято української єдності». Учні 1-7 класів взяли участь у конкурсі малюнків «Україна єдина». Вчителі історії проводили тематичні уроки , а класні керівники – години класного керівника «Разом ми сила : до Дня Соборності України».

 Тиждень пам’яті за Героями Крут

     29 січня – річниця подвигу Героїв Крут. Тож у школі проводився тиждень пам’яті за загиблими у ті страшні часи, ну і звичайно ж, за сучасними Героями України, які гинуть кожен день від рук проросійських терористів. Тиждень розпочали радіожурналом «Крути – символ національної честі». Учні взяли участь у конкурсі малюнків, конкурсі авторської поезії «Героям Крут та України присвячується». Вчителі історії Походенко І.С. та Лазорко Л.П. та учні 9-Б класу провели виховний захід «Нас було тільки триста». А старшокласники переглянули фільми про юних героїв Крут та при обговоренні висловлювали свої думки і пов’язували історичне минуле із сьогоденням.

 Вшанування  Героїв Небесної Сотні

     19-20 лютого – річниця трагічних подій лютого 2014 року. Дні, коли ми вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні. Схиляємо низько голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний , цивілізований час 21 століття.

 Ти бачив ,як ангели в небо летіли?

Так-так, саме в небо, а не навпаки…

Від пострілів влади отак відлітали

До Бога назавжди вкраїнські сини.

  Саме цим героям, які поклали життя за вільну, демократичну Україну, були присвячені заходи у школі 19-20 лютого. Це і радіожурнал-реквієм, і тематичні уроки історії, і виховні години, і інформхвилинка. Біля Панно пам’яті учні школи запалювали свічки, згадували Героїв у молитвах.  Також учні школи були учасниками мітингу на Площі Сокаля, який відбувся 20 лютого, а також – реквієму у Народному Домі. Ця подія сколихнула увесь світ.Тане залишила байдужими і наших дітей, які ще більше люблять свою Батьківщину, свою домівку, національні символи, долучаються все більше до волонтерських акцій та займають активну громадську позицію.

     Герої не вмирають!  Слава Героям Небесної Сотні!

Переглядів: 694 | Додав: IGROK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук

Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz