Сокальська ЗШ І-ІІІст. №2Четвер, 25.04.2024, 16:35

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 284

Статистика

Головна » 2014 » Листопад » 8 » Теренова гра « Легенда УПА»
20:59
Теренова гра « Легенда УПА»

       У Львові вперше відбулася обласна теренова гра “Легенда УПА” ім. М. Лемика. На три дні парк “Погулянка” поринув у світ пригод. З 10 по 12 жовтня 2014 року тут змагалися близько 150 школярів з різних куточків Львівщини. І серед них була і команда нашої школи, яка складалася із 10 чоловік. Керівником був Бубела Тарас Володимирович.

       Команди  із Сокаля, Сколе, Бродів, Буська, Золочева, Винників, Радехова та Львова вирішили випробувати себе фізично та морально. Перший таборовий день включав у себе брейн-ринг на історичну тематику, фільм про УПА та відкриття табору, яке відбувалося вночі у супроводі смолоскипів.

   Субота стала для учасників дуже насиченою. Зранку усі команди змагалися на різних етапах: велозмагання, «катамарани» , «лазертаг», «смуга перешкод» тощо. А ввечері , під яскраву зірку,  команди представляли свої райони , а також творчі роботи, які повинні були і захистити. Наша гетьманська булава (виготовлена учнями 11 класів) вразила членів журі і викликала подив у учасників.

   Недільний ранок став для учасників найцікавішим. Кожна команда з картою та компасом оббігала весь парк  у пошуках потрібних місць (визначених конкурсом) , виконуючи різноманітні завдання. Квест закінчився тереновою грою, яка і була вирішальною у змаганнях.

   “Ми приємно вражені дисциплінованістю, фізичною та моральною витримкою учасників. Всі проявили себе достойно та гідно, як справжні патріоти, незважаючи на всі випробування. Проте, найприємнішим було те, що всі школярі їхали додому веселими та задоволеними”, – розповідає комендант табору Андрій Бень.

  Протягом усіх етапів організатори вели підрахунки. За остаточними результатами першість отримала команда з Радехова, яка, окрім інших подарунків, повезла із собою головний приз — таємну грипсу Миколи Лемика, яку, за легендою, він закопав у Погулянецькому лісі. Друге місце посіла команда з Буська, третє – команда з Сокаля (Сокальського НВК «ЗШ І-ІІІ ст..№2-ліцей»). Першуном табору став мешканець с.Куровичі - Олег Дітчик.  Усі учасники були нагороджені дипломами та книжками.

                Ільницька Наталія , учениця 11-А класу Сокальського НВК «ЗШ І-ІІІ ст..№2-ліцей», член гуртка «Юний журналіст»

Переглядів: 656 | Додав: IGROK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук

Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz